2012-06-27 08:52:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - panaszkodós napja lehet

Napi horoszkóp június 27.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ki kellene kicsit kapcsolódnia a hétköznapokból. A lótás-futás ma csak akkor nem fárasztja, ha nem munkaügyben teszi. Egyébként bármire képes csak úgy: biciklibajnokságra, Balaton átúszásra, Himalája megmászásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne akarjon mindig ön irányítani: ha a kedvese azt látja, hogy mindig ön akarja a család hajójának kormányát fogni, akkor ne csodálkozzon, ha végül ő meg lustán elhever. Így adva okot a szidásra. De ez egyiküknek sem jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Romantikus napra számíthat. Hiába minden teendője, gondja, önnek csak egy valakin jár az esze. Ha eddig nem tette volna, szervezzen ma találkozót vele. Az ürügyet önnek kell kitalálnia, de aztán megy minden, mint a karikacsapás.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A stressz levezetésére a legjobb módszer lehet önnek is a testmozgás. A nyár erre számtalan lehetőséget kínál, de ha a rendszerességet csak szervezett keretek között látja biztosítottnak, akkor most iratkozzon be egy tanfolyamra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon mondjon le egy káros szokásáról. A bátrabbak, és Oroszlán szívűbbek akár mindjárt egyszerre három rossz szokástól is megszabadulhatnak. Állítson fel sorrendet! A táplálkozással kellene kezdeni, kivéve, ha ön dohányos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szokásosnál is kreatívabb napja lehet ma: kedve támadhat kipróbálni egy új kötésmintát, vagy más módon szórakoztathatja magát a kézügyességével. Az ötletességet ma mindenképp valóságos dologgá teheti, amivel valakinek ráadásul örömet is okozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó lenne, ha végre felülvizsgálná a döntéseit, amit az elmúlt időszakban hozott. Talán maga is beláthatja, hogy egyre távolabb kerül attól az ideáltól, amit a szíve mélyén önmagával kapcsolatban hordozott. Még nem késő egy visszakanyart tenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ön most jött meg szabadságáról, kipihenten, és újult erővel állhat munkába. Ha nem, akkor is több bölcsességgel és türelemmel ruházzák fel a csillagok. Ma képes másként látni dolgokat, mintha kizökkent volna a kerékvágásából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hallgasson végre a megérzéseire, és ne hagyja, hogy mások befolyásolják. Legyenek azok bár jósok, vagy asztrológusok. A jövőt elsősorban mégis ön teremti, és ehhez sugallatokat is kap. Hallja meg! Higgyen önmagában!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jó lenne, ha egy kicsit befelé figyelne: a meditáció, az önmagába nézés nem puszta időfecsérlés. Alkalom, hogy elsimuljanak lelke hullámai, és visszataláljon ahhoz a régi hanghoz, amely valaha irányította a sorsát. A jó sorsát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Néha le kellene mondania dolgokról mások javára is. Ilyen például a siker kérdése. Ha mindig csak a maga menedzselésével törődik, akkor sokan elsikkadhatnak ön mellett. Pedig a tehetségeket önnek is gondoznia kell. Kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Panaszkodós napja lehet. Ha nem ön szavalja el keserveit, akkor valaki más talál önben lelki szemetesládára. A nap végén jól teszi, ha kiszellőzteti a fejét. Legalább egy alapos sétával. A fák susogása kimossa fejéből a rossz érzéseket.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: